2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Hírek

Lapostetők hőszigetelése a biztonság oldaláról nézve

HÍREK | 2014-08

Nézzük meg az itt bemutatandó könnyűszerkezetes (trapézlemezes) tetőszerkezettel rendelkező csarnoképület (élelmiszer áruház) kapcsán milyen szempontok befolyásolhatják épületünk biztonságát. A tetőnk rétegrendje belülről-kifelé: acél trapézlemez, PE párazáró fólia, 2 x 14cm vastag PIR keményhab tábla, PVC csapadékvíz szigetelés.

Vasbeton koporsófödémek korszerű hőszigetelése

HÍREK | 2014-08

Minden épületnek számos, néha egymásnak ellentmondó feltételeknek kell megfelelnie. Megfelelő hő- és hangszigetelés, nyári átmelegedés elleni védelem, tűzvédelem, földrengésbiztonság, stb.. Létezik-e olyan megoldás, mely a fent felsorolt követelményekre mind-mind optimális megoldást kínál?

Mikor térül meg a hőszigetelésre fordított pénz?

HÍREK | 2014-07

Magyarország 2004-es évi összes energiafelhasználásának 57%-át épületeink fenntartása, üzemeltetése adja. Ez a tény önmagában is szomorú, de ha figyelembe vesszük, hogy míg a termelő cégek energiafogyasztása az elmúlt évhez képest mindösszesen 0,2%-al nőtt, addig ennek mértéke a lakosság esetében 5,5% volt.

Szegényen is pazarlunk - pocsék az energiahatékonyság

HÍREK | 2014-07

A magyar háztartások energiaintenzitása jelenleg uniós szinten a legmagasabbak közé tartozik - állapítja meg az EU bizottság a június elején megjelent, Magyarországra vonatkozó országspecifikus ajánlásában. Egyúttal javasolja, hogy az ország hozzon intézkedéseket az energiahatékonyság javítására, különös tekintettel a lakóépületek fejlesztésére.

Miért is kell hőszigetelni?

HÍREK | 2014-06

Ismert tény hogy Magyarország energiafelhasználásában igen tetemes hányadot képvisel a lakossági energiafelhasználás (kb. 42-50%), mely télen elsődlegesen a földgázfogyasztásban (fűtés), nyáron pedig az elektromos áramfogyasztásban (hűtés) jelenik meg.

Construma akció - Drágám, 5 centi rengeteget számít!

HÍREK | 2014-06

Vásároljon Deltarock termékünkből és a kiegészítő hőszigetelést ajándékba adjuk! Szigetelje tetőterét! Vásároljon 15 cm vastagságú Deltarock szigetelőanyagot a szarufák közötti hőszigetelésre, és a kiegészítő szigetelést (5cm Airrock LD) ajándékba adjuk!