Rockwool Larock 40 ALS kőzetgyapot lamell 2 cm vastag

Alufólia kasírozású kőzetgyapot lamell szellőző- és klímacsatornák, épületgépészeti vezetékek hőszigetelése.
Cikkszám
Állapot Nem rendelhető
Mentés

Minimum rendelhető mennyiség 1 csomag, azaz 12 m2.

MéretVastagságm2 / csomagm2 / raklap
12000 x 1000 mm20 mm12-

Termékleírás

A Rockwool Larock 40 ALS teljes keresztmetszetében víztaszító, egyik oldalán üvegszálháló erősítésű alumínium fóliával kasírozott kőzetgyapot lamell.

A Larock 40 ALS alufólia kasírozása megakadályozza a szálanyag kiporzását, és a terméknek esztétikus külsőt kölcsönöz, így a Larock beltéri felhasználása külön burkolat nélkül is ajánlott. A Larock a horganyzott acél csatornák felületére ragasztott vagy ponthegesztett tüskékkel, illetve poliuretán ragasztóval egyaránt rögzíthető. 

Felhasználási terület

A Rockwool Larock 40 ALS szellőző- és klímacsatornák, forróvíz tartályok, épületgépészeti berendezések és vezetékek ideális hőszigetelő anyaga. A felületére merőleges szálelrendezésnek köszönhetően viszonylag alacsony testsűrűség mellett is igen jó nyomószilárdságú, és kiválóan hajlítható, akár a szellőzőcsatorna sarokéleire is.

Az alufólia felőli oldal maximális üzemi hőmérséklete 100 °C. A lamell illesztési vonalait öntapadó alufólia csíkkal leragasztva az alufólia borítás kiváló párafékező tulajdonságú réteget képez a lamell külső felületén. 

A Rockwool kőzetgyapot tulajdonságai

A termék kőzetgyapot alapanyaga kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegése, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hőszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező.

Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL-minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül. 

Csomagolás

A Larock 40 ALS lamell ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, henger alakú bálában kerül forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók