2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Rockwool Conlit Steel Protect Board Alu kőzetgyapot lemez 3 cm vastag

Műgyanta kötésű, nyomásálló tűzvédelmi csőhéj kőzetgyapotból különböző tűzvédelmi célokra. A CONLIT Steel Protect Board Alu tűzvédelmi csőhéj üvegszál háló erősítésű alufóliával van kasírozva. A CONLIT Steel Protect Board Alu csőhéjak nem éghetőek (A2) párazáróak hangelnyelők hőszigetelők jól feldolgozhatóak alaktartók víztaszítók újrahasznosíthatóak.

Rockwool Conlit Steel Protect Board Alu kőzetgyapot lemez 3 cm vastag
3.086 Ft,- / m2

Minimum rendelhető mennyiség 1 csomag, azaz 96 m2.

MéretVastagságm2 / csomagm2 / raklap
2000 x 1200 mm30 mm96-

Felhasználási terület

Éghető és nem éghető csövek fal- és födémátvezetése R 120 tűzállósági besorolásig;• Tűzivíz- és sprinklervezetékek tűzvédelme;• Acéloszlopok és acél tartórudak F 30 - F 180 kategóriájú tűzvédelme 

Ezek a műszaki információk mostani tudásszintünket és tapasztalatainkat tükrözik. Az előzetes értesítés nélküli változtatások jogát fenntartjuk. Kérjük, hogy ennek a termékismertetőnek mindig a legfrissebb változatát használja, mivel tapasztalataink és ismereteink állandóan bővülnek. Kérdéses esetekben kérjük, vegye fel a kapcsolatot egyik munkatársunkkal.

Minőség és biztosítás

A tűzvédelem területén a burkolatokkal szemben szigorú követelményeket támasztanak a biztonságot és a minőséget illetően. Magas hőmérsékletállóság, hatékony hő-, hang- és tűzvédelem biztosítása szükséges.

A ROCKWOOL cég jól átgondolt, bevált és rendkívül biztonságos megoldásokat kínál. Az állandóan jó minőséget a cégen belüli és kívüli rendszeres anyagvizsgálatok garantálják.